STRESS & RUNNING

20140403-205906.jpg

De afgelopen week heb ik best wel veel last van stress. Mijn tentamenweken zijn maandag begonnen en dat brengt altijd stress met zich mee. Ik heb 4 tentamens en 4 portfolio’s verspreid over 2 weken. Veel werk maar als er dan goede cijfers uitkomen ben ik natuurlijk blij! Ik zit nu op de helft en heb volgende week nog 2 tentamens.

Maar nu het issue met stress en rennen, want die is er zeker voor mij! Vorige week vertelde ik jullie dat ik deze week 3 keer zou gaan rennen. De dagen gingen voorbij en ik dacht alleen maar nu kan ik niet, ik ben moe en ik heb hoofdpijn. Zijn dingen die op dat moment door me hoofd spoken. En dat met mijn hoofdpijn kan echt een issue zijn! Stress zorgt bij mij snel voor hoofdpijn, helaas!

Maar vanmorgen dacht ik bij mezelf nu ga ik en ga ik mijn 5km doen. En met wat stroeve momenten was ik toch heel erg blij dat hij was voltooid en dat ik de eerste run van deze week had volbracht! Maar hoe kwam ik tot dit punt, ten eerste was dat als ik nu niet ga haal ik de 3x sowieso niet. En dat zie ik als falen. Ook was het zo dat ik echt wilde rennen omdat het altijd zo’n goed gevoel geeft. Mijn advies is dus ga de deur uit en geef jezelf een schop onder je kont.

Blijf gemotiveerd, en houd je doel in zicht dan houd uiteindelijk niets je tegen!

Liefs Jet

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s